Hektisk morgon + lägenhet till salu

Jag fick nog 5 timmars sömn i morse tills telefonen började ringa gång på gång. Det visade sig vara chefen som undrade hur man lade till nya medlemmar på Hemgårdens sida på Facebook. Så det blir en sväng ner till stan kanske redan i helgen för att fixa det.

Sedan har jag, som ni vet, våndats länge hur jag ska göra med lägenheterna. Flytta eller stanna kvar, listor med fördelar och nackdelar och ett jäkla gnisslande i hjärnkontoret. Anledningen var ju att jag satte 2:an på annons för att det skulle bli två höjningar till med hyran. Helt plötsligt hör jag att det blir inte fler höjningar! Sådant borde man få veta om man sitter med i styrelsen, kan man tycka! Så nu sitter jag här med två lägenheter.

Men idag, för fem minuter sedan, ringde jag mäklarna som håller i detta och meddelade att jag stannar kvar. Det blir lite tuffare rent ekonomiskt men allt pekar ju på att jag ska bo här istället. Mäklaren blev lite sur att de har, som han sa, ”sprungit i onödan” och det kan man ju förstå. Att han dessutom måste avboka alla 6 spekulanterna som är meningen att dyka upp på måndag gjorde inte saken muntrare. Men över lag känns det bra faktiskt. Nu ska jag bara göra mig av med ettan också. Någon som har en spottstyver till övers? 🙂

Skönt ändå att jag slipper oroa mig över vart jag ska bo. En lättnad på sätt o vis.

15950cookie-checkHektisk morgon + lägenhet till salu