Förbannade diabetes

Jaha, så mår man skit igen nu då. Ena stunden ligger man bra i socker och 30 minuter senare svävar man bland molnen med jättehögt socker. Så nu vet jag det att en fiskgratäng + proteindryck inte funkar alls. Överlag verkar det som att man inte ska blanda proteindryck med mat, eller så är det bara jag som tar alldeles för lite insulin. Hur som helst, det var inget bra alls.

Så idag orkar jag inte köra min vanliga avslutning. Jag vill bara lägga mig i soffan, ta det lugnt och försöka få ner sockret lite mer. Sedan väntar jag på grannen som ska ta ut voffen åt mig ikväll. Hoppas hon kommer snart.

Förresten, jag hade GG här och hon berättade lite mer om sin pojkvän. Nu senast hade han tagit stypgrepp på henne och vi sa att hon ska få flytta in hos mig ett tag och att nu får det vara slut på dumheterna. Hon fick även läsa inlägget jag skrev om deras relation, hon skrattade gott att det finns så många som bryr sig om sina medmänniskor och höll bara med. Så snart får jag en ny inneboende! 🙂

Natti natti, ses i morgon. Förhoppningsvis lite piggare 🙂

15990cookie-checkFörbannade diabetes