Kvällsmusik, GAS – Man Ska Ha Husvagn

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Rgra6ylv2Ek]

Klockan är snart halv elva och det är fortfarande 25 grader utomhus. Vädergudarna måste fått sne´fylla eller nåt haha.

Jag ska väl inte skriva så mycket, bara att dagen har varit bra och jag är ganska trött. Det var ett yngre par här med tjejens pappa och kikade på lägenheten, väldigt trevligt folk för övrigt, från Svenljunga. De gick husesyn och konstaterade ganska snabbt att köket borde göras om och ja, det kan jag inte säga nej till. Men de skulle fundera på saken, vilket jag tyckte de gjorde rätt i. Det är ju några tusenlappar på spel liksom.

Sedan blev det en visit hos grannen och en hel del snack. Vår nya granne, eller snarare tjejen i det paret som flyttade in, kom ner och snackade lite och det var väldigt trevligt.

En skrämmande grej var när hon berättade om att hon hade blivit attackerad här i stan. Hon är ju ny i stan och haltar lite lätt efter en skada så de trodde väl att det skulle bli ett lätt offer. Så det var tre killar i en svart bil som försökte rycka in henne i deras bil. Fyfan alltså, jag blir så förbannad när jag hör sådant, vad är det för fega kräk som gör sådana grejer? Hade jag varit killen i det förhållandet hade jag blivit våldsamt förbannad, men det är klart, vet man inte vilka gärningsmännen är så är det ju svårt att få utlopp för sin ilska. Sedan är ju inte den typen av ilska så bra alla gånger. Visst skulle jag göra vad som helst för att försvara eller hämnas om något hade hänt någon jag älskade eller brydde mig mycket om, men med det systemet vi har idag så skulle det vara jag som får tillbringa tid på kåken. Skitsystem…

Nåja, nu ska jag inte hetsa upp mig, få hjärtflimmer och stroke utan tänka gladare tankar. Voff har redan varit ute, jag har duschat och nu blir det strax lite käk framför dumburken. I morgon kommer fröken S hit och senare, Guatemala. Busy day, busy day hehe.

Naughty night alla, vi skrivs i morgon! 😀

15880cookie-checkKvällsmusik, GAS – Man Ska Ha Husvagn