Inte alla bollar hemma

Puh. Flämt, flås, stön och usch! Sådan känner jag mig idag, nästan lite bakfull faktiskt. Kroppen känns väldigt slutkörd och hjärnan är lagom mycket bortkopplad. Blodsockret var inte suveränt men det har jag fixat nu så vi får väl hoppas det blir bättre strax. Men att ligga kvar i sängen resten av dagen hade varit helt okej för mig. Få halvsova, drömma konstiga saker och njuta av värmen under täcket…

Jag antar att tjejen som kommer idag kl 18 för att se på lägenheten kan gå sin husesyn själv så kan hon ju väcka mig om hon undrar något… 😛

Någon annan som inte heller haft alla bollar hemma är den som programmerade pekskärmen i Falun för Svensk Fastighetsförmedling. Mitt i natten kunde man se porrfilm i deras skyltfönster haha.

Nä, nu ska jag…öh…göra….något. Hej så länge.

15770cookie-checkInte alla bollar hemma