Kvällsmusik, Gyllene Tider – Sommartider

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yR24-N3OEuI]

Nä, nu har jag försökt få ordning på annonserna men det verkar vara tvärtstopp. Därmed inte sagt att jag ger upp för jag är envis som synden hehe. Det SKA gå! 😛

Dagen har varit lugn och fin, dessutom fick jag mer än halva tvätten gjord. Resten kör jag på fredag och då blir det jobbiga lakan och vittvätt. Skoj skoj…öh…
Sedan hade jag ju besök idag också! Härliga Nett och Nett. Jepp, båda heter samma förnamn haha. Jag var inte direkt beredd på två personer så jag blev lite fumlig men jaja, det gick ju bra och det var jättekul att ha par i damer på balkongen 🙂

Sedan har det hänt lite med lägenheterna också. Någon e-mejlade mig angående den nya lägenheten och är intresserad och för att vara helt ärlig så stannar jag nog helst kvar här. Det känns tryggt, bra, man känner folk omkring och dessutom ska vägen bort vilket innebär en värdeshöjning på lägenheten. Att den dessutom är nästan helrenoverad är inte heller fy skam. Men jaja, vi får se vilken av lägenheterna som blir såld först. Men jag hoppas på att ettan åker först hehe.

Men nu är det strax dags för lite sussilull. Först ska bara jycken ut, jag utfodras och teven glottas på. Det är ett tajt schema jag har, inte sant? 😛

Natti natti, vi ses i morgon! 😀

15690cookie-checkKvällsmusik, Gyllene Tider – Sommartider