Förvirring på morgonen

Vad sjutton gör jag uppe redan? På semestern ask man inte vakna innan kl 7 för då är man inte normal. Tycker jag 😛 Dessutom ycsk jag ha väldigt svårt för att stava orden rätt nu, en del blir faktiskt helt bakvända. Vi ska se hur illa det blir, jag ska inte korrekturläsa detta haha.

Idag ska jag se om det finns någon tvättid ledig för nu börjar högen bli pinsamt hög. Idag och kanske på fredag. Eller nåt. Men på fredag kommer det någon hela vägen från Göteborg som ska kika på lägenheten (tack Blocket) så…nåja, jag får planera upp det här lite bra på något sätt.

Idag kommer också en nästan-granne på besök. Jag hade hoppats få sitta på balkongen men idag är det faktiskt ingen sol!!! 22 grader ser jag på termometern och det känns ju mer lagom än ”Next-to-hell-temp” som det varit de senaste dagarna. Nåja, huvudsaken är att vi ses, det ska bli kul 🙂

Nej nu ska jag ner o se om det finns tvättider lediga. God morgon! 😀

15480cookie-checkFörvirring på morgonen