Det här med bloggande…

Som ni kanske har sett är det en hel del ändrat och tillagt på bloggen nu. Bland annat kan man röst på min blogg och betygsätta den och längst ner kan man klicka runt lite för att ge ett bidrag till kampen mot bröstcancer. Det enda jag egentligen har problem är att få till länkarna till olika företag. De är tydligen skrivna i Java och det gillar inte wordpress någe vidare. Någon som vet hur man kan göra istället?

Såhär blir det ju: <script type=”text/javascript”>
var uri = ‘http://impse.tradedoubler.com/imp?type(js)g(16159304)a(1836366)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(‘<sc’+’ript type=”text/javascript” src=”‘+uri+'” charset=”ISO-8859-1″></sc’+’ript>’);
</script>

Layouten skulle jag också vilja ändra lite till men orkar inte riktigt försöka fatta CSS eller vad det kallas. Vi kan nog kalla det för en hobby på lagom nivå och inte ett fulltidsjobb hehe.

Minns ni förresten att jag saknade sms-inlägg här på WordPress? Efter mycket sökande har jag hittat att man kan skicka inlägg via mobilen men bara med röst. Alltså…hm…nja jag får nog tänka på det där. Dessutom innebär det ett samtal till USA haha.

Kanske någon dag… 😛

15580cookie-checkDet här med bloggande…