Alex Schulman på pottkanten.

Ursäkta, men jag gillar inte den killen. Inte alls. För mig är han snarare ganska sliskig och irriterande. Att dessutom aftonbladet presenterar Alex Schulman Show som alltid, jag menar alltid är märkt ”exklusivt”,….nej, där går liksom gränsen haha. Vad är det som är så exklusivt med att han sitter i en fåtölj och ställer dumma frågor? Det finns bara en sak att säga: pffft!

Hur som helst, nu när jag fått spy lite galla, måste jag berätta en rolig grej, nämligen att Alex Schulman, Elin Kling och Björn Starrin alla har brutit mot lagen tack vare Tv 4. Egentligen är det verkligen otroligt klantigt när Tv 4 inte kollar vilka regler som gäller men det blir ännu roligare när de bortförklarar lagbrottet.

Schulman & Co har kortfattat kört en husbil till olika ”smultronställen” runt om i Sverige i tron att det krävs ett B-körkort för ekipaget. Fel! Husbilen krävde C-körkort, något som alltså Schulman, Kling och Starrin saknade och därmed har samtliga, brutit mot lagen. Men som sagt är det allra roligaste Tv4s bortförklaring, eller vad man ska kalla det:

TV 4 tar på sig allt ansvar för det som hänt.

– Det är inte de medverkandes fel att de hamnat i den här situationen. Det är vårt och vi tar det här ansvaret, säger Ann Tiberg. (chef för Nyhetsmorgon)

Att Tv 4 ”tar ansvaret” är ju rent bullshit! Då kan ju alla som jobbar någonstans hoppas att de kan köra olagligt och att deras företag tar ansvaret. Eller nej, vänta lite nu, det funkar ju inte och varför inte det då? Jo, för att de flesta av oss är inte kändisar! Fy fan vilken särbehandling. Ska inte föraren ta ansvar för vad de gör på vägen? Ursäkta, men är det inte så att det alltid är förarens ansvar att kontrollera att allting på fordonet som ska framföras, fungerar ordentligt? Då menar jag saker som ljus, ljud, däck m.m? Jo, jag vet att det inte är många som verkligen gör det utan oftast kör tills det börjar skrapa eller någon tutar, men man kan väl åtminstone kräva att folk vet vad de kör omkring i?

Dance my little puppets, dance….mwuahaha 😛

Artikeln i Aftonbladet. Bild: www.picsdigger.com

15510cookie-checkAlex Schulman på pottkanten.