Kvällsmusik, Mats Paulson – Barfotavisan

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nyzLCd3qEyM]

Klet!! Att det ska vara så förbannat varmt nu då? Man behöver ju bara släppa en fjärt i motvind så svettas man ju som halva Niagara. Nåja, det sägs att regnet är på väg och vi får väl se när. Dessutom ska vi inte klaga, det är inte alla som har något väder alls! 😛

Dagen har varit lugn o fin. Maten blev inhandlad, visningen blev av och jag fick en chans att snacka med en av våra nya grannar. Jättetrevligt! Dessutom erbjöd sig tjejen att rasta min hund, något som kanske är en bra idé. Hon har trots allt utbildat polishundar så vi får väl se vad vi hittar på.

Visningen ja, det var en kille som kom hit och kikade men tyvärr fick jag inte tag på mäklaren så jag vet inte hur det har gått. Senare fick jag ett mail om lägenheten som jag ska ta hand om, troligtvis i morgon, så jag hoppas att det börjar röra på sig!

Men nu tackar vi för oss, jag och voff. Vi ska ut en sväng till, sedan blir det väl lite att tugga på framför teven och sedan, skutt i säng. Men vi ses ju i morgon igen. God natt allihop 😀

15430cookie-checkKvällsmusik, Mats Paulson – Barfotavisan