Att leva en dröm

Någon som har hört talas om Boy Shakira?

Jag råkade se honom på tv, sent en kväll när America´s got Talent var på och blev faktiskt ganska förvånad. Att se denne man springa omkring, helt galet på scen och imitera Shakira till fullo var till en början en skräckupplevelse. Men efter ett tiotal sekunder började jag smått beundra denne modiga man. Även om han säger två gånger i klippet att han bara vill vara sig själv, vilket i sig är en paradox, måste jag säga att han verkligen gav allt. Stor beröm åt honom liksom.

Sedan kan man förstå David Hasselhoff som röstade Nej, att han efteråt gick ut, svor och blev verkligen förbannad. För även om Boy Shakira är värd allt beröm så är han inte värd en miljon dollar. Han är bara värd att berömma för att han lever sin dröm.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=i8qYIAHC3Lk]

15410cookie-checkAtt leva en dröm