Anders drar en lina

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_CnSTSixzcg]

Det var nästan det första jag kom att tänka på när jag vaknade i dag, att dra en lina och att dra en gräns. Det var nog tack vare filmen jag såg igår, Scarface, där han fullkomligt badade i heroin strax innan han blev ihjälskjuten. Och visst är det väl så att när du snortar så drar du en gräns, eller snarare passerar en. Intressant liknelse, inte sant?

Men det var inte det inlägget skulle handla om, utan om att dra en gräns. Jag har tidigare nämnt den psykologiska Anknytningsteorin, och jag har nu tänkt att testa den på mig själv. Istället för att vara hjärtlig, ska jag bli kall. Istället för att vara empatisk ska jag vara ignorant. Varför? För jag tror att det blir enklare så, åtminstone för mig själv. Mer exakt vad det handlar om vill jag inte berätta för då blir det bara jobbigt, men jag fortsätter i stora drag att skriva i samma stil som jag gjort, och jag kommer träffa människor som vanligt, dock med vissa gränser. Det är för min egen skull och jag tror det kommer kännas bra. Att sluta bry sig så mycket.

Nog tjatat om det… Mäklaren ringde och hon vill ha en visning kl 14:30 då en kille ska komma och kika. Så det blir lite dammsugande och diverse men idag orkar jag inte ropa tjohej. Det får bli som det blir med lägenheterna och just nu orkar jag inte bry mig. Sedan ska det veckohandlas mat här, kanske en sväng förbi lägenheten och även in på jobbet en sväng. Vi får se hur mycket man orkar i hettan. (Svettorinn på löpsedeln, jaha…) Sist idag blir det att försöka sjunga in Guns n Roses – Coma igen. Det är nog försök 40 eller nåt men skam den som ger sig! Jag är väldigt nära nu och det blir extra utmaning när tillomed folk som jobbar med sång tackar nej. Snacka om bragd när jag får till den exakt som jag vill ha den! “När”, inte “om”.

You all have a great day now, capishe? 🙂

15350cookie-checkAnders drar en lina