Tack för idag

Efter lite muller och ett regn som snarare var ett litet stänk har temperaturen gått ner till mer normala nivåer. Om man nu kan kalla 27 grader normalt men det är klart, det är sommar!!! 🙂

Jag passar på att lägga ut dagens sista inlägg nu och är faktiskt lite besviken att jag inte hann skriva mer. Jag hade ju några goa grejer på gång, inklusive ett inlägg som jag har jobbat några månader på. Jag hoppas jag kan lägga ut det ganska snart. Annars har dagen varit väldigt lugn, det har helt enkelt varit för varmt att göra något alls. Lite snack med grannarna på bänken, varav en av dem ville bjuda mig på fika. Vi får se om jag kan klämma in det i morgon.

I morgon blir även veckohandlande av mat och ett besök på jobbet. F-kassan ska ju ha sitt jämrans papper haha. Som sagt, kanske en fika med grannen också men vi får väl se.

Nä, nu blir det duscha. Bort med klibbet liksom, sedan blir det nog lite mat framför teven och nanna. Ska bli skönt. Så jag säger natti så ses vi i morgon! 😀

15330cookie-checkTack för idag