Dagens asgarv satte sig i halsen

I dagens DN kan man läsa om att Karlstad Kommun tänker bygga speciella “skitbryggor” åt måsarna i området. Anledningen är att måsarna skiter på både folk, fä och båtar och nu får de till en början en alldeles egen brygga. Om allt går bra så kommer de bygga flera.

Så jag antar att det är okej att lägga lite bredband där ute om man bara kan simma så långt. För som vi ju vet är det ju olagligt att lätta sina behov offentligt, det har farbror polisen sagt. Tyvärr har de aldrig lyckats förklara varför Svenne Banan måste betala dyra böter och polisens egna hästar kan göra både det ena och andra mitt på gatan. Att hästar är djur och lever efter sina instinkter håller inte, tycker jag, för vilka människor blir inte mer djur än vanligt efter några öl? Troligtvis dummare än en häst men det styrker ju min teori ännu mer!

Ska måsarna få egna skitbryggor så tycker jag att alla ska få det. Så blir alla jätteglada 🙂

Artikeln i DN.

15140cookie-checkDagens asgarv satte sig i halsen