Lite svordomar…

Det blev lite hackigt med sömnen i natt, det är därför jag är ovanligt seg idag. Anledning? Pizza + energidryck = dålig kombination. Shit vad jag mådde dåligt där ett tag. Trodde nästan jag skulle kräkas. Men jaja, nu vet jag det till nästa gång hehe.

Dagen började kl 10 kan man säga då telefonen började ringa. 4 ggr på en halvtimme faktiskt och det är ovanligt. Dock inte så bekvämt kanske. Lilla mammsen ska komma hit en sväng och hjälpa till lite för jag har så mycket grejer att göra idag. Men egentligen inte…..

Problemet är att man inte har en bil och då går allting så förbannat mycket långsammare! Speciellt nu på sommaren då vissa linjer går bara varannan timme, vilket suger ganska hårt. Så egentligen har jag 4 saker att göra, på olika platser i stan. Med en bil hade det nog tagit max 2 timmar. Med buss och apostlahästarna går det på ungefär 5, kanske 6 timmar. Så ni fattar ju att jag får det jobbigt, speciellt när det är såhär varmt och att benen fortfarande inte hänger med till 100%…

Jaja, nu ska jag inte gnälla längre hehe. Ni får ha en bra dag så hörs vi av senare 😀

15030cookie-checkLite svordomar…