Kvällsmusik, Per Gessle – Jag går och fiskar

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8AWv0VY3lv8]

Dusha, kanske lite mat, ut med voff och sedan sova. Det låter väl som ett perfekt schema? Jag är ganska trött idag då dagen blev lite mer aktiv än jag hade räknat med plus att jag fick lite sömnproblem förra natten. Så det ska bli skönt…snart.

Under dagen  har jag funderat mycket på fröken S. Hon sa något i telefon, som egentligen är självklart men ibland behöver självklarheter uttalas. Sägas i ord, innan man tar dem på allvar.

Jag är en sådan person att jag planerar mycket och tänker på folk i min omgivning, och då säger fröken S att det ju faktiskt inte är mina problem. Det är ju faktiskt sant, jag behöver inte planera för min grannes, systers, svågers, brorsons, halvsysters farbror… Tänk vad livet vore enklare om man inte brydde sig lika mycket om sin omgivning som man gör idag. Livet skulle nog bli mindre komplicerat om man brydde sig mindre och bara koncentrerade sig på sina allra närmaste vänner, familj osv. Att jag inte har tänkt på det och ja, det blir nog lättare om man inte försöker vara Jesus.

Så med dessa kloka ord i öronen ska jag nu, väldigt snart, ta sikte på min säng. Tack för idag, sov så gott och vi ses i morgon! 😀

15090cookie-checkKvällsmusik, Per Gessle – Jag går och fiskar