Hemligheter

Nu är jag hemma igen. Trött och snurrig av värmen, men det har varit väldigt trevligt.

Jag var ju och besökte Guatemala, Gulliz, hon med kaninen och hon berättade mycket av vad som hade hänt på resan. Dessutom fick jag veta lite hemligheter, några saker som hennes pojkvän inte får veta hehe. Jag fick förklarat att saker och ting inte var så bra i förhållandet och ja, det kan man förstå…

  • Ett jäkla massa grälande om allting.
  • Ingenting har blivit städat på 3½ månad.
  • Han köper en födelsedagspresent till sig själv för 2200 kr som han förväntar sig att hon ska betala.
  • Ingen glädje alls när de möts på flygplatsen.
  • Han ifrågasätter hennes medicinska skäl till att vara en komplett och lycklig människa och grälar om det.
  • Hon får inte hänga med när han ska ut och resa utomlands.
  • Han behöver hjälp med ta mej 17 allting och inte ens hänga upp en lampa i taket klarar han av.
  • Efter 4 år tycker han att förlovning är en hastig grej att göra.

Jag vet inte vad ni tycker man jag hade dumpat, glömt och gått vidare. Man är värd något bättre. Eller har jag fel?

Så vi pratade om det och kom överens om att om det går helt åt h-vete och de gör slut ska hon få bo hos mig ett tag tills hon hittar något eget. Dessutom är hennes ekonomi kass nu efter en så lång semester och ja, varför inte? Som kompisar ska man väl ställa upp så gott det går. Det är ju självklart.

Nej nu ska jag inte tjata mer för det är dags att gå ut med voff i värmen. Vi hörs lite senare 🙂

15050cookie-checkHemligheter