Kvällsmusik, Sven Ingvars – Sommar och Sol

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gc8N_KJEFKE]

Ooops, jag höll på att somna i soffan haha. Jojo nu märks det att man har fyllt 35 (vänder mig om så ni kan sparka därbak) 😛

Det har varit en väldigt lugn och trött dag idag och inte mycket har hänt. Eller jo, det var ju visning men egentligen skulle man inte kalla det för just visning när det bara är en person som ska kolla. Jag pratade med mäklaren efteråt och han sa att spekulanten skulle tänka på saken. Något som jag tolkar som ett nej hehe. Men jag funderar på att lägga ut ettan på blocket, bara för skoj skull, och se vad den kan ge. Om det blir ett jättebra pris så säljer jag den istället, väntar tills de har byggt den nya vägen lite längre bort och värdet höjts på den här lägenheten. Sedan säljer jag den här och köper en etta. Jo, jag vet att bostadspriserna åker upp o ner men det är ju en risk man får ta liksom. Nåja, jag ska filura lite mer på det…

I morgon får jag fint besök och efteråt ska jag till Guatemala, alltså, jag kallar henne för det här på bloggen så ni vet vem jag menar haha. Annars kan vi kalla henne för Gulliz, och hon behöver lite hjälp att skriva CV och det blir nog en hel del snack om vad som har hänt när hon varit hemifrån så länge. Slutligen, framåt kl 19:30 sådär ska jag handla lite gotta inför helgen. Men det ska jag väl klara av tror jag, och det ska bli skönt att komma ut från lägenheten lite.

Nu på kvällen blev det en pizza faktiskt och som sagt höll jag på att somna framför teven, men, men, nu är det nog dags för mig att rasta jycken en sväng, sedan blir det dusch och till sist ett sjumilakliv ner i snarkofagen. Ni får sova så gott när ni kommer så långt så ses vi i morgon! 😀

14980cookie-checkKvällsmusik, Sven Ingvars – Sommar och Sol