Hela vägen full av pengar

Det här var nog dagens häftigaste nyhet…

I Italen rasade det ut pengar från en krockad lastbil, rakt ut på vägen. Lasten bestod av 20 miljoner kronor i mynt. Uppskattningsvis försvann 96.000 kronor av giriga bilister som plockade på sig så snabbt de kunde. Det låter ju som en solskenshistoria, på sätt och vis, men hur gick det med den skadade lastbilschauffören egentligen? Var det någon som brydde sig om stackaren eller fick han ligga där, som ur ett avsnitt ur Family Guy, svagt jämrandes efter hjälp.

“-No, noo, please help me (hosta blod) dont take the money.” Eller kanske han istället sa “-Holy Moses, that was a shitload of money back in my truck and I had no idea…”

Men tänk er själva. Ni åker längs med motorvägen, en lastbil krockar och det börjar rulla mynt över hela vägen. Hade inte ni också ställt er på bromsen och försökt roffa åt er så mycket som möjligt innan polisen kom?

112 var god dröj, ja tack gärna!

Artikeln.

14870cookie-checkHela vägen full av pengar