Kvällsmusik, Peter Lundblad – Ta mig till havet

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bcAo9bLI4Xw]

Som om ni skulle slippa mina inlägg en enda dag va? Fetglöm det haha. 😛

Det har varit en varm och solig dag här i Borås och nu börjar vi väl bli smått bortskämda, eller hur? Men härligt, det är det. Självklart blev det lite sitta på bänken utanför huset och prata lite med grannarna. Sedan kom fröken S på besök.

Vi såg på En vampyrs bekännelse, pratade massor och hade jättetrevligt. Vi satt i flera timmar men till slut blev klockan så mycket att hon var tvungen att åka hem. Vilket jag såklart inte ville men jaja, sådant är ju livet liksom.

I morgon är det torsdag och dags för visning. Klockan 10 av all tider på dygnet. Så jag har städat, skrubbat golv, diskat och plockat undan en massa saker. Min förre mäklare gick på semester och denna gång är det själve chefen för mäklarfirman som ska hålla i visningen. Själv sitter jag väl på bänken kan jag tro.

Men nu är jag tröööött! Ganska ont i ryggen också eftersom jag satt så konstigt och trött efter allt grejande med lägenheten. Så jag tänkte faktiskt gå till sängs väldigt tidigt idag. Lite nudlar vid teven och sedan får det räcka för idag. Jag säger god natt till alla goa m’nniskor, vi ses i morgon! 😀

14790cookie-checkKvällsmusik, Peter Lundblad – Ta mig till havet