Svaret från frågestunden

Som jag anade blev det storartad succé när jag gav mina läsare chansen att fråga mig vad som helst. Mejlen blev fullständigt fullproppad, kravallstaket blev uppsatta och extrapersonal från SÄPO fick kallas in. Dessutom började stora mängder med postade, sexiga underkläder komma in och självklart fick bombexperterna massor att göra. Yran och kalabaliken till trots tog jag det hela med ro, satte mig vid datorn och började gå igenom de kilometerlånga listorna med frågor. Här är några av dem…

Aurora frågade: Om du gillar att läsa, vilken är din favoritbok? Jag gillar att läsa men tyvärr blir det inte så ofta. Dock gillar jag mycket böcker om psykologi, speciellt om socialpsykologi. När det gäller skönlitteratur gillar jag många klassiker, speciellt Vilhelm Moberg.

Jonas Lindh frågade: Hur är din drömkvinna? Det är ju en riktigt svår fråga att svara på faktiskt. De flesta kvinnor är ju otroligt fantastiska och vackra, det spelar ingen roll om de är tjocka eller smala, vita eller svarta osv. Däremot tycker jag personligheten kan vara otroligt attraktivt, att man har något att prata om, att disskuter är oerhört viktigt. Att hon dessutom kan tänkas gilla svarta kläder är ett stort plus för det är jag svag för haha.

Maggie frågade: Tänker du på specifika personer eller händelser när du skriver dina dikter? Ja, det stämmer, det gör jag faktiskt. Det är nyanserna i livet som färgar mina dikter och jag måste vara emotionellt rörd, antingen positivt eller negativt, för att det ska kännas som en bra idé att sätta det på pränt. Det måste beröra hjärtat och det är likadant när jag ska sjunga. Men då måste jag vara glad.

Kajsa-Lisa frågade: Första gången jag var inne på din blogg så var den ju nedläggningshotad och bestod mest av gamla ( men bra i och för sig) youtubevideor. Sen tvärvände det blixtsnabbt, ojdå tänkte jag det där gick fort. Min fråga är: Har du sysslat något med att skriva innan du började blogga. Misstänkte det med tanke på kvalitetshöjningen, men att du inte hittade rätt form för bloggen, från början. Det är en lite klurig fråga efterom jag haft så många bloggar under en kort tid. Som mest hade jag 5 stycken på en gång men det blev för mycket att göra. Bloggen som du nämner hette nog metal om jag inte minns fel och fanns på metrobloggen under en tid. Men som ett svar på din fråga så hittade jag nog min egen, personliga stil efter ett tag och nu är bloggen vad den är: En blandning av allt möjligt, vilket jag tycker om. Lite personligt, en nypa politik, en trudelutt musik, lite tankar, lite samhällsnyttig information och en stor nypa humor. Innan bloggandet startade på allvar hade jag inte skrivit mycket faktiskt, bara diktandet och till viss del, textförfattande till melodier.

Ernst Kirschteiger frågar: Varför hatar du mig så mycket? Jag börjar nästan gråta lite manligt mysigt sådär. Snälla Ernst, jag hatar absolut ingen i hela världen, jag lovar och svär. Jag är bara så irriterad på att du snor all mossa vilket säkert inte är bra för stenarna i skogen. Har du tänkt på att de kanske också kan frysa?

Carl XVI Gustaf frågar: Eftersom Victoria numera är upptagen med att nuppa med Daniel och Madeleine är mest ute och dricker med sina stekarkompisar, hur ska jag bli av med Silvia? Hon bara tjatar om ”ensamma hemma” och vill vara intim. Dessutom har hon så jobbig brytning när hon snackar att jag får lust att låta kungliga högvakten sammanställa en exekutionspatrull som gör pinan kort för mig. Mvh Ärsch Knugliga Feghet. Trevligt med så högt uppsatta läsare, snart är du i klass med mig. Som svar på din fråga: Har du funderat på att emigrera? Jag har hört att Pirate Bay är soligt året om. Sedan, låt Carl Philip ta över intimstunderna? Det är ju ändå redan en massa inavel i de kungliga husen världen över så det skulle knappast tas notis om ändå.

Tack så mycket för frågorna gott folk, det var trevligt. Jag svarade alla utom Erica som genom min reklam på Metrobloggen undrade när jag senast hade sex. Om Erica är över 25 är hon välkommen att komma hit och ta reda på det personligen.

Mvh Anders, till allas eder tjänst 😉

14720cookie-checkSvaret från frågestunden