Fortfarande energi kvar

Även om jag var riktigt energisk igår och gjorde massor kunde jag inte sova. Tydligen fanns det en hel del kvar i mig. Jag hade kunnat tvätta och dammsuga men inte mitt i natten haha. Istället satte jag mig från kl 3:30 på Facebook, spelade lite och försökte reda ut hur wordpress.org fungerar. Det sista gick inget bra haha. Tydligen är det stor skillnad på wordpress.com och wordpress.org men jag vet inte riktigt vad. Fortsättning följer…

Strax ska jag byta i kaninburen. Ägarinnan kommer äntligen hem idag och det blir nog lite fika under tiden som hon ska få berätta vad som har hänt där bort i Guatemala. Som ni kanske har läst genom veckorna har det ju varit vulkanutbrott o en massa annan skit så det var ju en lättnad att hon överlevde. Hur som helst, det ska bli skönt att bli av med Hugo, han gillar ju att väsnas på nätterna. Ja, se dessa tonåringar… 😛

Efter kaninburen ska jag försöka vila ögonen lite, de börjar kännas grusiga. God morgon på er 😀

14650cookie-checkFortfarande energi kvar