Mår inte så bra idag

Nejdå, det är inte diabetesen som spökar, för en gångs skull. Jag känner mig bara lite deppig, men det är klart, det är ju så ibland. Det är ju livet, inte sant?

Troligtvis är det planerinen av ett framtida inlägg som har fått mig på gråa tankar och det är ett ämne som jag har haft väldigt svårt att prata om ända sedan barnsben. Det blir en hel del mörka tankar och grå tillvaro men jag vill ändå skriva om det. Kanske jag får bra respons på det, får chans att bearbeta det på ett mer logiskt sätt men vi får väl se. Planeringen fortsätter lite till.

Sedan har jag lite annat jox att tänka på. Jag måste snacka med en av grannarna om deras kattnät de vill ha på balkongen och en annan granne som ska ha ett speciellt kontrakt. Dessutom borde jag slå in ett paket som ska hela vägen till Västervik. Det har legat i min garderob de senaste 2 månaderna så jag misstänker att mottagaren har börjat bli mer än lovligt förbannad hehe. Senare idag kanske jag tar itu med alla tusentals (kan inte räkna) frågor som har kommit in från Frågestunden….så jag har lite att göra.

Kort sagt, vi ses senare 🙂

14400cookie-checkMår inte så bra idag