Kvällsmusik, Michael Jackson – You´re not alone

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ito5ELbyyxs]

Jisses, idag har jag varit aktiv! Massor av grejer har blivit gjorda och det känns grymt bra. Saker som skulle gjorts för bostadsrättsföreningen är nu fixade, disken och matlagning hann jag med så nu kan jag nog luta mig tillbaka med gott samvete. Med en mugg nudlar såklart hehe.

Dessutom fick jag utemöblerna uppsatta. Jag valde ut dem själv för någon månad sedan och som sagt, jag fick dem som födelsedagspresent och nu står de där på balkongen, skinandes i solen. Nu saknas bara två välplacerade rumpor, lite kaffe och kanske en kaka så är det perfekt. Tyvärr har jag bara en, rumpa alltså, för övrigt relativt välsvarvad, men jag ska nog hitta något lämpligt offer hehe.

Men nu börjar det rycka lite i ögonlocken faktiskt. Jag ska ut med voff en kortis, sedan blir det teve, nudlar och sist dags att nanna. i morgon blir det träning om allt vill sig väl men jag känner att jag måste ut och fladdra lite med öronen så det blir av så länge jag mår bra.

Natti natti allihopa, vi ses i morgon 😀

14610cookie-checkKvällsmusik, Michael Jackson – You´re not alone