Brun-utan-sol

Det där med att bränna mitt tunna bacon i en strålande sol har aldrig varit vidare intressant. Snarare en smått plågsam företeelse där man ska härda ut så länge som möjligt, badandes i sin egen svett. Nä, det får nog vara för min del. Dessutom blir jag bara röd och det tar evigheter innan jag blir brun.

Men detta år har jag faktiskt lyckats ganska bra. Armarna är faktiskt ganska bruna nu och detta har tillkommit genom en hel del solandes på ljugarbänken utanför huset. Oftast i sällskap av antingen grannar eller bara hunden och ibland, av båda. Självklart får jag lite sol också när jag promenerar min t-rex terrier. Så över lag är jag väldigt nöjd. Det ser naturligt snyggt ut.

Sedan har vi detta med underarmarna, de vägrar ju liksom att bli det minsta bruna. Det beror väl snarast på att man inte vänder dem uppåt, typ aldrig, men jag gav mig fanken på att det skulle bli lite brunt där också. Så jag skaffade mig en flaska Sun Kissed, från ACO, och den har jag använt i en vecka nu men resultatet är jag ganska besviken på.

Istället för att vara likblek och som tagen från en av Scream-filmerna har jag nu uppnått en nyans närmare Lite-Blekare-Än-Shetlandsponny. Överarmarna är betydligt brunare, alltså det som jag har fått naturlig sol på. Följdaktligen har jag en fråga, eller snarare två:

  1. Finns det inget, förutom kolasås och brun färg från Demidekk, som är effektivare?
  2. Hur lång tid ska det egentligen ta?

Som ni märker är jag ganska ny på det här med lotioner och dutti-dutti men jag tyckte det kunde vara kul att prova. Jag misstänker dock att vanligt, enkelt solsken är både enklare och billigare.

Och bänksittande med gott folk 🙂

14450cookie-checkBrun-utan-sol