Dagen snart slut…

Svettig dag, minst sagt. Det räcker ju att man bara visar sig ute så blir man varm. Men å andra sidan ska vi inte klaga för mycket, det är ju faktiskt ganska skönt, Med andra ord, jag klagar inte. bara konstaterar fakta haha.

Dagen har varit intressant. Först kom min pappa och överlämnade ett nytt set med utemöbler till mig. Det var min födelsedagspresent. Sedan åkte vi till deras ut ute på bygden och åt tårta. Det blev både smörgåstårta och jordgubbstårta så jag blev ganska mätt vilket är en ganska ovan känsla för mig. Men det är ju svårt att äta när man inte är hungrig eller ens sugen. Jag äter mest för att jag måste.

Medan pappa och jag grejade med möblerna ringde telefonen. Någon man som hade sett min annons på Blocket om lägenheten. Vi pratade en hel del och ikväll ska jag skicka över fler bilder så hoppas jag på besök i veckan som nu kommer. 165.000 kom vi överens om vid snabb affär vilket låter busbra för mig. Så jäkla skönt att det händer något på den fronten!

Men nu ska jag kika lite nyheter på nätet. Ville bara tala om att jag inte har smält i hettan 🙂

Foto: www.flickr.com

14350cookie-checkDagen snart slut…