Jag lever fortfarande

Besök, tutande, pipande och lite mer ringande. Puh, jag är inte van att vara så populär haha.

Kat var här natten till idag. Det blev en hel del diskussioner, prat, film och popcorn. Dessutom hade hon (den blivande kocken) tagit med wokad kyckling som var jättegod. Väldigt trevligt och det måste man ju göra om! Sedan har telefonerna ringt, sms flugit hit och dit och nu senast var mr T på besök så det har varit fullt upp. Trött? Ja, en smula. Jag sov inte så bra i soffan och gentleman som jag är överlät jag sängen åt Kat. Det är ju liksom självklart, men jag ska försöka ta igen lite sömn denna natt som kommer 🙂

För en stund sedan ringde brorsan och undrade hur det gick med Coma. Ett litet sångprojekt oss emellan och vi har väldigt svårt att få till just slutet på den låten, med Guns n Roses, så jag ska strax ladda micen och försöka göra mitt bästa. Ringrostig som jag är så kan det bli ett intressant resultat men jaja, man vet aldrig hehe.

Hur som helst, nu vet ni att jag lever i alla fall. Det kommer nog lite fler inlägg under kvällen men nu ska jag yla lite. Hej så länge 😀

13780cookie-checkJag lever fortfarande