Hektisk förmiddag

Jojomen, nu är sängkläderna bytta, disken eliminerad och golvet dammsuget. Man skulle kunna tro att det är kungen som ska på besök men nej, inte riktigt haha. En kompis ska komma hit och vi ska fika/prata/äta ihop, se på en film, köka popcorn och käka skumdelfiner. Dessutom ska hon få sova över här tills i morgon. Trevligt, trevligt 🙂

Sedan ringde lilla mamma och tipsade om en annons i Borås tidning idag, om ett ungt par som sökte en tvåa omgående. Jag har försökt ringa men det är ingen som svarar. Men jag fortsätter såklart över dagen. Idag kom även min annons ut på Blocket, men jag såg att det inte stämde. Min lägenhet stod under fritidsboende haha. Det ändrades såklart, så nu är allt frid o fröjd. Nu saknas bara att telefonen och mejlboxen får lite att göra.

Nåja, nu ska jag ut med hunden en sväng, sedan kanske det blir lite sittandes på bänken. De håller på att gräva iordning där just nu så det får jag ta en bild på när det är klart.

Förresten, jag kom på ett asdåligt skämt när jag stod o rakade mig: ”Lappen badade i Torne älv för att bli renhjord”…ja, jag veeet, jag har låg humor vissa dagar haha.

Hej så länge 😀

13750cookie-checkHektisk förmiddag