Kvällsmusik, Sven-Ingvars – Sommar I Sverige

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zupltTXf0Nw]

Men jisses, det här med dansband måste jag ju skriva om någon dag. Det är så…..svenskt! :p

Men det får bli en annan dag. Jag har satt sikte på bingen nu nämligen. Jag har varit trött hela dagen egentligen så det ska bli skönt att slänga sig i bingen.

Träningen blev det inte mycket av tyvärr, jag mådde inte så bra. Att dessutom värmen håller sig kvar är inte heller så mysigt. Men på fredag får jag en ny chans att lyfta lite skrot. Det är väldigt skönt faktiskt, speciellt som man ser att det ger resultat. Nästa sommar kommer jag se ut som…oj! Sedan blir det armbrytning Amis haha.

Men som sagt, nu ska jag snart nanna. det har varit en bra dag annars och jag fick chansen att snacka lite med fröken S. det är alltid trevligt, och jag börjar vänja mig. Jag menar bara det att människor över lag är ett konstigt släkte, som jag gärna försöker förstå men som sällan lyckas. eremit på en bergstopp, hittar jag den platsen på Platsbanken så… 😛

Nä, nog tjatat från mig. God natt så ses vi i morgon! 😀

13720cookie-checkKvällsmusik, Sven-Ingvars – Sommar I Sverige