I väntan på åskan

Tydligen hade det varit åska i natt men jag märkte absolut ingenting. Visserligen hörde jag något konstigt ljud igår men jag trodde det var en Harley Davidson ute vid macken haha. När jag åkte med bussen för några timmar sedan såg jag dock att åskan hade slagit ner i ett träd lite längre bort, precis mellan två radhus.

Hur det blir idag får vi väl se. Kanske jag får dra ur sladden i någon timme eller så, men det känns ganska kvavt i luften, så risken finns ju. Då får man passa på att blogga medan man kan hehe. Sedan hoppas jag att det brakar loss ordentligt för jag gillar blixtrarna och man blir påmind om vädrets makter och hur liten man egentligen är som människa. Stor respekt för det!

Nu blir det att läsa nyheter, sedan lite Americas Funniest Home Videos på kanal 5….

13590cookie-checkI väntan på åskan