Men gå o lägg er för h….!!

Det var sådana tankar som korsade mina tankebanor denna natt. Inte nog med att jag mådde väldigt dåligt pga diabetesen så hade jag även väldigt mycket trafik utanför fönstret i natt.

Men det verkar vara väldigt olika tider på dygnet det händer. När jag gick till sängs var det helt tyst och en timme senare full fart! Lastbilar och bussar kan jag förstå att de kör på nätterna, men de som kör epa-traktorer och mopeder borde (ursäkta franskan) dra åt h…nej, jag menar, sova på nätterna!

Så nu vet ni det go vänner, att snälla Anders förvandlas till en liten flintskallig jävul i blå kostym och röd slips då han inte får sova. Utan sömn blir nog de flesta lite sura. Men så har det alltid varit, så länge jag kan minnas, och värst är jag när någon försöker väcka mig. Då säger jag de mest oförskämdaste saker och kallar folk både det ena o det andra, men märk väl, jag har ingen aning om vad jag sagt när jag väl vaknat på allvar haha. Man ska ju lätta på trycket när man kan liksom. Det sägs vara hälsosamt även om man får tvätta mun varje morgon 😛

Jag blev faktiskt så snurrig av sömnbristen och illamåendet att jag skrev ner en dikt. Jag ska kolla den en gång till, om den verkligen blev så bra som jag tyckte då, och sedan kanske jag kan publicera den här. Vi får se.

Nej, nu ska jag fortsätta med städandet. Sedan blir det ut i solen. Vi ses senare! 🙂

13500cookie-checkMen gå o lägg er för h….!!