Kvällsmusik, Tomas Ledin – Sommaren är kort

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NVdGOz_ptDg]

Ah, äntligen lite svalare nu på kvällen. Det räckte ju att man blinkade med ögonen för att svetten skulle börja rinna haha.

Över lag, en bra dag. Dock blev det ingen visning! Tiden gick, allt var städat, bortplockat och klart, så jag ringde henne vid 14-tiden och frågade om det ska bli något. Hon berättade att spekulanten inte gått att nå på hela dagen men att hon skulle fiska vidare under dagen och kanske vi kan ha en visning i morgon istället. Hon sa även att det just nu är massor av folk som söker nytt boende.

Detta fick mig att börja fundera. Dels varför de massorna av människor inte var henna hos mig och kastade tusenlappar på mig, dels började jag undra om jag verkligen har gjort ett så bra val att flytta till en etta. Så under kvällen har jag vägt, mycket noggrannt, fördelar mot nackdelar mot de båda ställena och i morgon blir jag nog klar att bestämma mig definitivt. Ekonomiskt skulle det bli 1500 kr över om jag bodde kvar, men på nya stället blir det hela 900 kr extra. Vilket är tänkvärt. Men som sagt, i morgon är jag nog säker, för över lag undrar jag om hela projektet helt enkelt var dåligt tajmat eller…tja, vem vet? Men som sagt, i morgon!

Fröken S var här en sväng också, eller snarare två gånger. Det blev lite prat om allt och inget och i morgon ska vi nog äta lunchpizza ihop. Sedan blir det nog träning (som skulle varit idag men som jag flyttade pga visningen som inte blev av) men vi får se. Om det är lika jäkla varmt i morgon som det har varit i dag så vet jag inte. Inget skoj att åka ångbuss. Att sedan träna på det varnar för vätskebrist. Jaja, vi får se… 🙂

Men nu, lite facebook faktiskt, nudlar, tv och skutt i bingen. eller som man säger i Kina “Hopp-i-säng-utan-peng”… Jaja, ni får sussa så gott när ni kommer så långt så ses vi i morgon igen. Tjo på er! 😀

13570cookie-checkKvällsmusik, Tomas Ledin – Sommaren är kort