Kvällsmusik, Ulf Lundell – Öppna landskap

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PtSx2MoqwpQ]

Ojdå, tiden flög sin kos! Och jag är totalt genomsvett haha.

Det blev städning och dammtorkning med raketfart, dammsugningen tar jag i morgon. Strax innan mäklaren kommer ska jag gömma kaninen också. Förra gången fick han bo 45 minuter i källaren, stackaren, men å andra sidan så är tydligen kaniner nattdjur så han kanske trivs jättebra där nere 🙂 Hur som helst, vi får hålla tummarna för i morgon!

Nu ska jag dra några folköl så jag inte spänner mig hela natten för detta, men först en dusch, sedan lite tv och kanske, bara kanske lite nudlar haha.

Ha det bäst så ses vi i morgon! 😀

(Psst Ulf Lundell, förlåt att jag svor åt dig när du var i Borås 1997 och kallade dig för talanglös )

13480cookie-checkKvällsmusik, Ulf Lundell – Öppna landskap