Ännu en härlig dag i solen

Dett är ju inget bra, jag börjar ju faktiskt bli lite solbränd. Detta går emot alla planer jag hade på att vara blekast i kvarteret även detta år så att jag kunde varit lagom likblek framåt Halloween, men den planeringen gick åt skogen 😛

Nejdå, men det blir lite extra utgång när det är såhär gott. Solen skiner, vi har en lagom bris här och det gäller att passa på. inte sant?

Lilla mamma var här och vi gjorde en massa ärenden. Pantade lite burkar, tog ut pengar, inhandlade rakhyvlar och testade gatuköket här i närheten. De har skaffat nya ägare och väldigt låga priser. Eller vad sägs om 40:- för en 150 grams hamburgare med bröd och alla tillbehör? Mums fili babba liksom. Jag var helt enkelt tvungen att testa haha.

Nu ska jag betala räkningarna, sedan blir det lite städa och grejande så att det ser bra ut inför i morgon då mäklaren kommer förbi med ännu en spekulant. Hej så länge 🙂

13460cookie-checkÄnnu en härlig dag i solen