Kvällsmusik, Uno Svenningsson – Vågorna

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9qjxiTDT1uM]

Jaha minsann, då är det nästan dags igen då. Att knoppa.

Det har varit en väldigt bra dag faktiskt. Solsken i värmen, trevliga samtal på bänken, ett samtal på mobilen som väckte mina fantasier… 😉 Dessutom var det dags för träning, vilket inte gick så bra då jag inte hade deffat ordentligt, men det var skönt att få träna helt ensam för en gångs skull. Det ska bli lite mer hantlar innan läggdags, sedan får det räcka för idag.

I morgon är det midsommarafton och jag ska åka iväg över dagen och natten. Mina goa arbetskompisar har bjudit in mig till firandet på landet så det ska bli jättetrevligt. Självklart har jag redan inhandlat B-vitaminer i burkform och jag ska nog iväg och handla lite grillkorv med bröd också, för jag gissar att det blir lite grilla också.

Men nu, dags att duscha, sedan blir det nog lite tv innan det är dags att sova. Ni får ha en god natt så ses vi i morgon! 😀

13160cookie-checkKvällsmusik, Uno Svenningsson – Vågorna