Kvällsmusik, Sarek- Genom eld och vatten

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YJPS_uslw0Y]

Snart dags att hoppa jämfota, snubbla på hunden och ramla till sängs… Lite nudlar får det nog bli till teven förstås hehe.

Det har varit en ganska bra dag ändå, tyvärr har det varit väldigt lugnt. Med andra ord, nästan så man haft tråkigt. Men i morgon bär det av till träning igen och det är ju skönt att det händer något iaf. För övrigt blev det mycket bänksittande och ett besök av fröken S där vi pratade mycket om allt möjligt. Det kändes bra och jag tror det är ett bra sätt att lära känna varandra på. Ingen brådska här inte 🙂

Men som sagt, snart dags att dra täcket över huvudet så jag önskar eder alla en goder afton och god natt. Vi ses i morgon! 😀

13050cookie-checkKvällsmusik, Sarek- Genom eld och vatten