Kvällsmusik, Gregorian Chants – Spiritus Domini

Jag är nog lite trött idag, det har ju varit en lång dag, så jag hittar på en massa dåliga skämt….

Inne hos Zitten kan man se hennes fina text som hon vann av Nett. Då tänkte jag, lustig som jag är idag, att den texten borde hänga ovanför sängen med meddelandet “Glöm inte förspelet” hohoho 😛 Eller möjligtvis “Klamydia – när du får oväntat besök“…

Tidigare idag kom jag på ännu en, men ännu sämre. Som ni kanske kan lista ut så är ju adressen till Borås Stad www.boras.se och då tänkte jag som så att man kunde fjanta till det lite. Typ “Bostadspriserna faller på www.bo-ras.se” eller möjligtvis “Risk för ras! Läs mer på www.bo-ras.se” och…nä, fanken vad kass haha.

Sedan såg jag en knäpp grej på aftonbladet.se med rubriken “Få orgasm och somna snabbt” vilket fick mig att skratta högt. Har inte kvinnor alltid vetat detta? Det är ju liksom klassikern: mannen jobbar, gör sitt och somnar haha.

Nä, nu ska jag spela lite datorspel. Sedan ska jag sova för jag tror jag och min hjärna behöver det! 😛 Det har varit en väldigt lång dag och det känns i kroppen så det blir nog tidigt till sängs idag. Trevlig men tröttsam! Jag var faktiskt i nya lägenheten idag, en kort sväng, och nu är jag säker på att jag kommer trvias där. Frågan är ju bara när haha. Senare på dagen blev det sjukgymnastik så jag är lite mör nu. Där i mellan hann jag med att luncha med bror min. Så det har varit en bra dag!

Men nu tackar jag för idag och för sällskapet. Vi ses i morgon! 🙂

12930cookie-checkKvällsmusik, Gregorian Chants – Spiritus Domini