Kvällsmusik, Gheorghe Zamfir – The Lonely Shepherd

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1qsgBF7ZIsk]

Jaha minsann, nu bidde de natta! Eller ja, det är inte helt mörkt ute ännu men det smyger sig sakta på minsann, och det börjar bli dags att värma upp kindpåsarna för några timmars seriös snarkning… 😛

Dagen har varit bra och jag fick faktiskt komma ur lägenheten en stund tack vare ett besök hos fastighetsförvaltaren. Sedan kom gamle inneboende, mr T på besök, vi drack kaffe och pratade en hel del. Han söker nytt boende igen då han inte orkar bo i skogen där han bor nu och att de bråkar hela tiden, han och hans kompis. Han sa att han saknade att bo hos mig och lägenheten som är så bra men nu är det ju försent. Hoppas det ordnar sig för honom.

Så mycket mer har inte hänt idag faktiskt men i morgon blir det lite utflykt igen, då är det dags för träning igen. Självklart har jag deffat, åtminstone lite, denna gång med en smaskig fiskgratäng och räkor, så fläskschnitzeln får vänta tills i morgon. Eller tills i natt för jag börjar bli hungrig igen haha.

Men som sagt, dags att sikta ner i sänghalmen. Tack för idag, slut för idag och vi ses i morgon! 😉

12830cookie-checkKvällsmusik, Gheorghe Zamfir – The Lonely Shepherd