Man whore eller Don Juan?

Cristiano Ronaldo är tydligen en fotbollsspelare, som om jag skulle ha vetat detta förut haha. Nu kan man läsa att han tydligen är ganska flitig när det gäller flickvänner också.

Hela 16 stycken har han hunnit med på bara 5 år. Med andra ord, han byter flickvänner efter ungefär 3½ månad, och nu är han alltså i tidningen för det. Och det handlar om modeller, skådespelare och andra kändisar. Så vad säger detta om Cristiano? I artikeln sägs det inget om han kanske är världens kåtbock och tyvärr dras det inga paralleller till någon kvinnlig motsvarighet. Vilket jag tycker är synd att de missar.

Men det är väl kanske fortfarande så att om en kvinna hade gjort en motsvarande ”bedrift” så hade omvärlden tittat snett på henne? Det brukar ju vara så. En kvinna kan vara lösaktig medans en man bara är lite häftigare än genomsnittet?

Att hamna i tidningen på grund av antalet flickvänner skulle jag se som ett allvarligt tecken. Antingen är han en bock av stora mått eller så håller han inte vad han lovar i sängkammaren. Kanske han leker för mycket med sina egna bollar?

Foto från www.interweb.in

12700cookie-checkMan whore eller Don Juan?