Lite positivare idag…

Humöret är på väg uppåt, tror jag iaf. Men lite smått förvirrad ändå.

Fröken S ringde och vi hade ett samtal om allt möjligt och vi kom fram till att vi inte haft chans att verkligen prata om saker. Alltså lära känna varandra, och det kan man ju hålla med om att det är en bra idé. Hittills har vi suttit på bänken utanför huset men alltid blivit störda av folk som går förbi och inte kunnat prata om djupare saker. Så det hoppas jag att vi kommer få göra någon dag snart. Vidare sa hon att det definitivt fanns ett intresse från hennes sida och det värmde ju gott att få höra och jag lovade att inte fundera så mycket. det verkar man ju bara bli deppig av så…slut med det! Jag får nog göra som Kajsa-Lisa kommenterade, att go with the flow liksom 🙂

Okej, and now – back to normal life!

12540cookie-checkLite positivare idag…