Inte så muntert idag

Mot mina vanliga 4-7 inlägg blir det idag bara ett enda.

Jag har spenderat det mesta av dagen att glo på tv och haft besök av fröken S, men bara en kort sväng. Det har bara känts jobbigt att göra något alls och jag har hjärnan på semester liksom.

Sedan har det såklart varit lite grubblande över lägenheterna. Rent ekonomiskt är det ingen kris än men jag undrar hur jag ska göra. Mäklaren sa att folket hade nobbat lägenheten på grund av läget, vilket då antagligen betyder vägen som ligger så nära. Den ska ju flyttas inom ett år och förutom det så är kommunikationerna goda och det är nära till allt. Tja, jag vet inte, det drar ner humöret en smula…

Sedan hälsade ju fröken S på, vi såg lite på tv och pratade lite tills det var dags för henne att jobba vidare. Senare fick jag konstiga sms och de lät inte så glada. Efter ett tag ringde hon och i morgon ska vi prata om ”hur vi ska ha det och vad vi vill” vilket ju låter intressant. Men på något sätt känner jag mig frustrerad och irriterad över detta men jag vet inte varför. Jag är nog mest irriterad på mig själv eftersom jag är så värdelös när det gäller den typen av spelregler. Jag har aldrig varit en ”player” eller varit speciellt bra på att flirta, och det är likadant nu. Det är svårt att veta vad som gäller.

Nåja, jag ska dra några öl som tröst så får vi se hur det känns i morgon. Ni får sova så gott så ses vi i morgon….

12510cookie-checkInte så muntert idag