Morgonstund har regn i mun?

Jepp, det ser ganska grått ut idag så det blir nog inget målande. Det vore ju synd om den nysnickrade trappan blir förstörd över sommaren men vi får prata om det senare idag så får vi se hur vi löser detta…

Jag råkade kika på min statistik nu på morgonen och OJ, vilken jäkla svacka det var på läsare igår haha. Det måste berott på det sköna vädret, eller hur? Kom igen, erkänn nu, visst var ni väl ute i solen så mycket ni kunde igår? 😉 Men det är riktigt och nyttigt, man kan ju inte sitta inne och damma när solen skiner för fullt. Men idag är det grått, då får ni komma in här istället 😉

Tja, jag ska bara slänga i mig frukosten, sedan ska jag galloppera voffen och jag funderar på om hon ska få hänga med idag eller inte. Jag har inte bestämt mig ännu. Hur som helst så får ni ha en bra dag och vi ses senare idag. Ni får ha en bra dag allihopa! 😀

12390cookie-checkMorgonstund har regn i mun?