Kvällsmusik, Eddie Meduza –

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=U26nYvbAmw0]

Jaha minsann, dagen börjar gå mot sitt slut. Jag har fått mycket att tänka på, både när det gäller lägenheten och thai.

Mäklaren ringde och berättade att ingen hade nappat, så jag halkade in på tankar om att hyra ut i andra hand, Blocket osv men jag är fortfarande i tankarna. Blocket ligger nog närmast till.

Sedan var det lite bänksittande med thai också, eller fröken S, och vi pratade en hel del. En del sms blev skickade och ja, jag vet inte, mycket tankar där också. Om intresse finns? Ja, eller nja, jag vet inte. Det är som jag brukar skoja om att jag kan inte se tecknen på flirt förrän jag ser behån haha. Ja jisses så korkad man kan vara, eller snarare socialt missanpassad 😛

Men nu ska jag spela lite Elite Sniper, ett spel som utspelar sig under andra världskriget och man kan välja mellan tyska eller ryska sidan. Scenerna kommer mycket från krigsfilmer och man känner igen sig. T.ex. slaget vid Stalingrad där man känner igen sig från filmer som Enemy at the Gates (en favoritfilm) och det roligaste är att man kan spela online, med andra människor runt om i världen. Ett extra plus är att spelet är gammalt och man kan spela det även om datorn är gammal hehe.

Nåja, jag säger god natt, dröm sött så ses vi i morgon! 😀

12460cookie-checkKvällsmusik, Eddie Meduza –