Kvällsmusik, Muse – Uprising

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=w8KQmps-Sog]

Jobb, bänk, bänk. pizza, besök. Tja, det var väl ungefär allt som har hänt idag så god natt.

Nä, jag skojar bara hehe. Det har varit en bra dag med massor av sol faktiskt. Tyvärr hörde jag rykte om regn i morgon, vilket jag verkligen inte hoppas är sant för idag var vi och handlade saker åt Hemgården, bland annat utomhusfärg, som jag tänkte använda i morgon. Eftersom det är sista dagen inför semestern i morgon så vill jag väldigt gärna få det gjort men det är klart, vädret styr man ju inte över så lätt. Vi får helt enkelt hålla tummarna.

Annars blev det, som sagt, mycket sittande på bänken idag. Rättare sagt två långa sittningar för att det var avtalat så, mellan mig och thai-tjejen jag har nämnt. Väldigt rar tjej som jag gärna lär känna närmare. Senare på kvällen sms:ade hon att hon inte har ätit på hela dagen och att hon var hungrig. Eftersom jag hade tänkt beställa pizza så bjöd jag på en fjärdedel, vilket då medförde att jag fick ett snabbt besök hem till mig. Så det är väl så det fungerar, att man ska locka med pizza. Om jag hade vetat att det var så enkelt hade jag satt det i system 😛 Nejdå, jag skojar såklart, men hur som helst var det trevligt de 3 minuter besöket varade haha.

Men nu börjar det närma sig nanna-dags och det är väl tur för jag är ganska trött. I natt hade jag tänkt att sova i soffan faktiskt så att jag med säkerhet inte missar sista dagen på jobbet innan semestern. Jag vaknar säkert upp med sned rygg och ont överallt men jag har åtminstone fått sova och det är mycket värt! haha.

Så, jag säger väl god natt så får vi ses i morgon. Snart är det semester och det blir en jäkla massa bloggande! Natti natti 🙂

12360cookie-checkKvällsmusik, Muse – Uprising