Trött efter visningen

I två timmar blev jag sittandes ute på ljugarbänken med sällskap av en god granne. Men nu är jag verkligen jättetrött.

Städade ju överallt innan visningen och bar ut den gamla spisen och en massa andra småsaker, och det jobbigaste var nog spänningen haha. Där jag satt fick jag se vilken typ av människor det var som kikade in och 4 äldre par plus en ung kille så det ser ju bra ut. I morgon ska mäklaren ringa och berätta hur jag kan följa budgivningen.

En intressant grej var när min farbror var här, även kallad Starke Arvid, och bar ut spisen. Han gick runt och kikade och sa att ”Oj, det här är ju en fin lägenhet.” vilket fick mig att undra, varför kan inte jag ha en fin lägenhet? Ser jag så sluskig ut kanske att alla blir förvånade?

Kanske man skulle raka bort skägg och mustasch ändå, det verkar ju vara inne att ta bort det mesta. Nackdelen är att jag ser så mycket yngre ut, och det vill jag inte. Inte än 😛

[polldaddy poll=3354575]

Nä, nu ska jag vila lite i soffan, äta lite och glana dumburk. Vi ses senare! 😉

12240cookie-checkTrött efter visningen