Kvällsmusik, Lily Allen – Nan you´re a window shopper

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zyx4OMjS2Kg]

Halleluja vad trött jag är och seg i kroppen som bara vill sova nu. Inte ofta man storstädar på rekordtid hehe.

Men över lag var dagen bra, och i morgon blir det lite spännande för att se om budgivningen sätter fart. Matchen blir nog mellan lag Gammal och lag Äldre så det ska bli intressant.

Ett litet smolk i glädjebägaren har jag dock fått. På senaste tiden har jag fått så många komplimanger när det gäller min lägenhet, att den är jättefin, att jag börjar fundera på om jag verkligen gör rätt i att flytta. Å andra sidan, vad spelar det för roll om man har ett jättefint hem men inga pengar att leva livet för? Den nya lägenheten är inte fy skam den heller och med lite filande, slipande o hamrande så lär den bli minst lika snygg som den jag har nu. Bara mindre. Nåja, jag ska försöka tänka ”nystart” så blir det nog bättre 🙂

Men nu ska jag gå till soffan i sällskap med herr och fru Fläskschnitzel. Där ska vi sitta och tugga som soffpotatisar tills ögonlocken blir tunga som dasslock, så jag säger natti natti, sov så gott och vi ses igen i morgon! 🙂

12270cookie-checkKvällsmusik, Lily Allen – Nan you´re a window shopper