Frustrerad Anders

Jag blev hemma idag. Inte på grund av sömnbrist som man kanske kunde tro, för i natt var det nästan helt tyst ute på vägen. Konstigt att det kan vara så olika vissa dagar. Men jag sov som en stock denna natt, plus lite till. Jag vaknade strax innan 8 och funderade lite hur jag ska göra idag…

Först rengöra en extra gång på balkongen, sedan dammtorka alla fria ytor, moppa alla golven, dammsuga förstås, få ut spisen ur lägenheten och ringa insamlingshjälpen så att de får komma hit och hämta lite grejer. Så det är lite att fixa innan kl 17 och jag vet ju att detta tar tid.

Men ändå är jag lite irriterad eftersom det var speciell fika på jobbet idag med extra gott. Dessutom är det jobbigt att en hel dag vara utan mina goa jobbarkompisar. Hur fanken ska detta gå när vi ska vara lediga över sommaren? Jag kommer ju få abstinensbesvär haha.

Nåja, jag kanske slutar tänka i de banorna när jag väl sätter igång med städningen….

Fortsättning följer, ni får ha en bra dag! Här skiner iaf solen för fullt 😀

12180cookie-checkFrustrerad Anders