Svaret på gåtan

Alla de konstiga siffrorna jag radade upp i morse, det var antalet bilar och lastbilar/bussar jag hörde utanför mitt sovrumsfönster i natt under en timme.

Vy från köksfönstret

Då kör vi lite matematik här: 9 lastbilar/bussar och 14 bilar, där totalsumman blir 23. Sedan delar vi 60 minuter i 23 bilar och får 2,6, alltså var 2:36:e minut kommer det ett fordon utanför mitt sovrumsfönster och det ligger väldigt nära vägen. Tro sjutton man får svårt att sova och speciellt som det blir en psykologisk grej till slut. Det blir nästan så man ligger och väntar på nästa fordon som ska åka förbi.

När jag flyttade in hade jag absolut inga problem med detta utan sov som en stock. Men efter några år började jag tänka på det mer och mer och numera sover jag hellre i soffan än i sängen, något som inte är så bekvämt och oftast sover jag väldigt oregelbundet.

Men, snart flyttar jag, tjohoo! Det ska bli så skönt att äntligen få kunna sova ordentligt! Så nu vet ni vart ni kommer hitta mig i sommar hehe 😛

12060cookie-checkSvaret på gåtan