Kvällsmusik, RATM – Killing in the name

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fkuOAY-S6OY]

Odeladi, odeladi hoppsan vilken dag…eller nja 😛 Men den var bra! Förutom att jag tydligen har ett proppskåp gjort av en närsynt elektriker med både förstoppning och galna kosjukan.

När man drar ur proppen till köket och lamporna slocknar, likaså kylskåpet, så borde ju ugnen också bli urkopplad. Men inte hos mej, nejdå, det var proppjäveln (förlåt) som satt längst bort. Men liksom aaargh och där fattade vi inte ett jota haha. Jo, jag vet att vi kunde satt på spisen också men vaffan hahaha. En sådandär typiskt grej som kan ge en man komplex men å andra sidan är jag ingen elektriker. Jag är glad att jag får i batterierna åt rätt håll i fjärrkontrollen 😛 Nåja, nu har jag en nyare, snyggare spis och ugn med 4 plattor ist för 3. Jag hoppas detta höjer både intryck och värde på försäljningen.

Försäljningen ja, i morgon är det visning. Klockan 17:00-17:30 kommer det förhoppningsvis folk hit och spanar. Själv ska jag hålla mig på avstånd, typ utanför huset på ljugarbänken och spionera lite haha. Det ska bli spännande. Alla välkommna! 😉 Jag kommer hem vid strax innan kl 13 så jag hinner moppa golv och städa undan det sista. Det kommer bli jättebra!

Annars händer nog inte så hejsan mycket i morgon. Jobba förstås och känner jag de flitiga tjejerna på kontoret så hittar de säkert på något jättekul åt mig att göra hehe. Annars får jag leta efter målarfärg till teatern och en trappa upp på utescenen…. Tja, det löser sig säkert.

Men nu blir det lite dammtorkning, nudlar, tv och till sist, sängen. Hoppas det blir mindre trafik i natt eller så blir det soffan. Ni får nanna så gott så ses vi i morgon, pigga och glada, okej?! 😉

12150cookie-checkKvällsmusik, RATM – Killing in the name