Kvällsmusik, Iron Maiden – The educated fool

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Vf-ZVkdI2hs]

Nä, dags att nanna strax. Dessutom är internet segt som attan här, igen. Jag undrar vad comhem gör egentligen för det var ju likadant förra veckan men blev normalt i helgen. Konstigt.

Hur som helst är jag jättetrött. Jag var på jobbet mellan 8 och 17:20 med ett undantag för lunch så det känns som att det är dags att knyta sig. Jag är ju inte van vid så långa dagar. Men det var en bra dag, en bra måndag med goa jobbarkompisar och dessutom fick jag min spis från grannen. Perfekt för då hinner jag installera den innan visningen på onsdag. Så jag är mer än glad 🙂

Nu blir det ut med voffen, sedan lite att äta framför tv:n om jag orkar och snart, snart sova! Men jag får tacka så mycket för idag, även om det inte blev så mycket bloggande men jag lovar att ta igen det en annan dag hehe. Ni får sova så gott när ni når så långt så ses vi i morgon. Naughty night alles 😀

12000cookie-checkKvällsmusik, Iron Maiden – The educated fool