Bussfärd med George Costanza

Ja, ni vet väl den lille, runde mannen från Seinfeldt? Jag åkte buss med honom idag igen. Eller möjligtvis hans tvillingbror, och han är faktiskt en bekant till mig.

Ska jag vara helt ärlig så minns jag inte hans namn men vi jobbade på ett lager ihop för några år sedan. Sedan dess har jag träffat honom de gånger han har framfört de blå mördarbussarna vi har här i Borås, och varje gång han kör är det ett äventyr.

Första gången han körde mig hem rammade han en vägskylt så det small i hela bussen. Andra gången gjorde han exakt samma sak med exakt samma skylt, men denna gång skriade det i lacken istället. Tredje gången körde han fel väg och var på väg tillbaka till busstorget igen då hela bussen ropade “Nu kör du åt fel håll!!” och det roliga var hans svar: “Är ni säkra på det?” Nä, vi som åker denna linje varje dag och vill komma hem igen, vi har ingen aaaning… Själv satt jag bara och skrattade för fullt 😛

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1EBw_da7BZk]

Sedan gick det flera månader tills jag såg honom igen, min egen lilla George Costanza look-a-like och jag väntade med spänning vad som skulle hända denna gång. Ja, förutom att han rejsade med en annan buss (??!!) så hände faktiskt, underligt nog, absolut ingenting! Han kom tillomed ihåg att bromsa när jag skulle av. Så för att vara helt ärlig så är jag lite besviken. Med tanke på bristen av action var det egentligen bara värt hälften av biljettpriset.

Inte en enda explosion eller krock. Så futtigt… 😛

11960cookie-checkBussfärd med George Costanza